Pangasiusfilé.
Det är tydligen en Vietnamesisk sötvattenfisk, ironiskt nog. (Om någon undrar så är jag ursprungligen från Vietnam).
Det är tydligen en Vietnamesisk sötvattenfisk, ironiskt nog. (Om någon undrar så är jag ursprungligen från Vietnam).
Mange köpte hem panerad rödspätta förut, så då blev jag jättesugen på att panera själv, och panerad Pangasiusfilé är jättegott. Viktor älskar det!
Panerad Pangasiusfilé med timjan
- Pangasiusfilé
- Mjöl
- Ägg
- Ströbröd
- Timjan
- Salt
- Citronpeppar
Dela filéerna till önskad storlek.
Häll upp mjöl på en talrik och mjöla in hela filéerna.
Häll upp ströbröd på en talrik och krydda med salt, citronpeppar och timjan.
Vispa två ägg i en skål eller en djup tallrik.
Doppa fisken i ägget, se till att hela filéerna blir täckta, och doppa sedan i ströbrödet.
Stek filéerna i stekpanna så att de blir klara och får fin färg.
Servera med kokt potatis och smält smör.
Smaklig måltid!
Hahaha skojar du med mig? :D Jag ÄLSKAR fisk, men det där är typ den enda fisken jag absolut inte kan äta, samma sak med mamma. Tur att alla har olika smak! :) Panering äger för övrigt... speciellt panerad torsk!
SvaraRadera